Menu

Inspirerende hulpmiddelen

Op deze pagina kun je materialen vinden die jou en/of anderen verder kunnen helpen om tot inzicht en bewustwording te komen. Sommige hulpmiddelen zijn gratis te lezen of downloaden, zoals artikelen, filmpjes en links naar andere websites. Voor andere vragen wij een kleine vergoeding zodat we de website en onze projecten draaiend kunnen houden.

Mis je iets en/of heb je tips/ideeën voor onze shop?
Laat het ons weten via .

StressLess methode

Aangeboden door: Ursula

StressLess

Aan de hand van 7 thema’s wordt het onderwerp stress uitgediept in deze methode. Elk thema bevat een stukje theorie en praktische opdrachten (doe-opdrachten, schrijf-opdrachten en vragen). De StressLess methode bestaat uit 65 pagina’s en een werkboek.

De methode is op allerlei manieren inzetbaar: je kunt het gebruiken als hulpverlener in thuissituaties of in je eigen praktijk maar ook als ouder/opvoeder voor in je eigen gezin.

Interesse in deze methodiek? Stuur een mailtje en ontvang het eerste hoofdstuk gratis via de mail. Wil je daarna de rest ook ontvangen, kun je kiezen voor de volgende opties:

  • StressLess methodiek ontvangen per post in een map, inclusief werkboek, kaartjes en verzendkosten: € 30,-
  • StressLess methodiek digitaal ontvangen via de mail inclusief werkboek: € 15,-

Individuele Ayurveda tips

Aangeboden door: Ursula

Ayurveda scores

Ayurveda is een traditionele geneeswijze uit India. Het gaat uit van het holistische principe en de kennis van onze eenheid met de natuur. Volgens ayurveda zijn er drie basisenergieën waaruit je bestaat: vata, pitta en kapha. Ieder mens heeft vanaf zijn geboorte een bepaalde verhouding meegekregen van deze drie energieën. Als deze verhouding uit balans raakt, kunnen fysieke en mentale klachten ontstaan.

Lijkt het je interessant om basis tips te krijgen aan de hand van jouw eigen energiebalans? Stuur dan een mailtje.
Je krijgt twee vragenlijsten opgestuurd die je in mag vullen. Aan de hand van deze lijsten, wordt een verslag uitgewerkt met daarin de tips die op jou van toepassing zijn.
Kosten voor dit verslag: € 5,-

‘In mijn element’ inspiratiekaartjes

Aangeboden door: Ursula en Stacey

De kaartjes zijn nog in de maak.

"Stroom mee met de rivier, dan eindig je vanzelf in de zee"